Kalkhoff har verkligen tänkt till när de tillverkade den här cykeln. Den är gjord för att transportera dig på bekvämast möjliga sätt. Den tar dig dryga 18 mil på en laddning i ECO läge, och det starka 11Ah batteriet gör att du aldrig saknar kraft i motvinden och uppförsbackarna. Batteriet sitter lågt på ramen i direkt anslutning till motorn, vilket ger en låg tyngdpunkt och minskar risken för kabelbrott. LCD-displayen är gjord i stort format så att avläsning av hastighet, batteristatus, distans och modeläge ska bli så lätt som möjligt.

För att ytterligare öka bekvämligheten och körupplevelsen har Kalkhoff utrustat cykeln med Shift-Sensor teknik. Det innebär att motorn känner av när du växlar och slår av kraftöverföringen en aning, vilket ger en jämn och behaglig drift genom alla växlingar. Shift-Sensor tekniken bidrar även till att minska risken för kedjebrott och navhaveri.

Navet är Shimano Nexus 8-växlat, framlyset är av senaste LED tekniken med 30 Lux och standbysystem fram och bak. Detta betyder att lyset, som drivs av en navdynamo, inte slocknar när du stannar till vid ett rödlyse t ex, vilket ger högre säkerhet i trafiken. Bromsarna är Magura hydrauliska fälgbromsar och fotbroms, vilket garanterar säkra och effektiva inbromsningar i alla väderförhållanden. Styre och sadelhöjd är lätta att justera, vilket i kombination med de små hjulen, gör cykeln lämplig för alla i familjen.

Oavsett om du har kostym eller festklänning, behöver du inte vara orolig för att komma fram svettig. Den tiden är förbi. Så ta steget och satsa på rätt el-cykel. Det är framtiden för dig, familjen eller för ditt företag. Kom och prova den. Vi tror på framtiden!