Kalkhoff har verkligen tänkt till när de tillverkade den här cykeln. Den är gjord för att transportera dig på bekvämast möjliga sätt. Den är tyst tack vare remdrift istället för kedjedrift. Den tar dig dryga 20 mil på en laddning i ECO-läge, och det starka 17Ah batteriet gör att du aldrig saknar kraft i motvinden och uppförsbackarna. Kalkhoff har också designat ramen så att batteriet blir en integrerad del av den. LCD-displayen är gjord i stort format så att avläsning av hastighet, batteristatus, distans och modeläge ska bli så lätt som möjligt. Den har även USB-uttag så du kan ladda din mobil, headset etc.

För att ytterligare öka bekvämligheten och körupplevelsen har Kalkhoff utrustat cykeln med Shift-Sensor teknik. Det innebär att motorn känner av när du växlar och slår av kraftöverföringen en aning, vilket ger en jämn och behaglig drift genom alla växlingar. Shift-Sensor tekniken bidrar även till att minska risken för kedjebrott och navhaveri.

Bakväxel är SRAM GX 11T. Framlyset är av senaste LED tekniken med hela 100 Lux och standbysystem fram och bak. Detta betyder att lyset, som drivs av en navdynamo, inte slocknar när du stannar till vid ett rödlyse t ex, vilket ger högre säkerhet i trafiken. Bromsarna är Shimano hydrauliska skivbromsar vilket garanterar säkra och effektiva inbromsningar i alla väderförhållanden.

Oavsett om du har kostym eller festklänning, behöver du inte vara orolig för att komma fram svettig. Den tiden är förbi. Så ta steget och satsa på rätt el-cykel. Det är framtiden för dig, familjen eller för ditt företag. Kom och prova den. Vi tror på framtiden!